501 x 1111 x 666: Mogger, eller Mogger Don, kjent som King $kurk Ones faste 501-produsent slipper låt med hele Norges Cezinando og Dårlig Vanes Martin Hazy.

Tekst: Jonas Solevåg

Mogger har gjort seg bemerket med sine minimalistiske beats for rapperen King $kurk One. Nå brancher han ut, og lager låt med vennegjengen. Dette var tydeligvis en god ide, fordi låten er i skrivende stund nr. 29 på Youtubes trending.

Drahjelpen på låten skal snakkes pent om. De er begge urørt-vinnere, og er helt i starten av sin rapkarriere. Cezinando har vist at han har et bredt rappespekter med låter som “Botanisk Hage” og “€pa.” Martin Hazy fra Dårlig Vane er uten tvil den mest begavede rapperen i sin egen gruppe, i tillegg til å være blandt de beste rapperne i Norge akkurat nå. Vi har også sett tidligere at sammarbeid mellom Cezinando og Dårlig Vane har blitt suksess, mtp. remixen av “2 Blå” som kom ut tidligere i år.

Stilen på tracket henger igjen fra det vi har hørt på King $kurk One-låtene, men det er deilig å høre at ikke bare Skurken kan rappe på beatsene. Sterk bass i bunn, med gitarklimpring, rolig synth og Martins plystring gir låten preg.

Sjekk ut videoen under, som er filmet at Torbjørn Sundal Holen, klippet av Prettyboi Håkon Stubberud og produsert av Eple.

Kommenter denne saken:

kommentarer